Gepost op

buy nike shoe replica in voorjaarsvakantie 2019

In 2009 verzamelde Nike een aantal beroemde artiesten zoals Dzine, Obey, KAWS, Eric White of Tom Sachs met de bedoeling een liefdadigheidstentoonstelling op te zetten. Mark Baker, de CEO van Nike en een liefhebber van kunstwerken in al zijn uitingen, zijn er de prijs van geworden.

tussen groeten en vieringen merkte Mark Parker dat zijn hofmakerij met Tom Sachs in unidirectioneel veranderde. Parker hield van Sachs ‘obsessie met de Apollo-expedities, die hij interpreteerde als een verzameling zorgeloze humor en sociale kritiek. maar Sachs wil hem misschien een oplossing bieden door te zeggen dat hij er nooit in geslaagd is om
nike air max goedkoop schoenen aan de eisen van zijn team te houden, wat consistent is met Sachs ‘manier om zaken te zien, dat waren dezelfde wensen die een andere astronaut zou willen hebben . Dat gesprek leidde tot een suggestie namens Mark Parker: “Gelooft u dat u hebt gestudeerd, dat u misschien hogere schoenen maakt?

Het ging er niet om een ​​sneaker te versieren, het ging erom Tom Sachs in dienst te stellen van een groep ontwerpers en onderzoekers die schilderijen zouden maken die dachten aan de uitvoering en de esthetiek van de ruimteprogramma’s. Een samenwerking moet schilderijen als extra dan absoluut de som van namen bevatten, dat is waarom Tom Sachs probeerde te profiteren van alle technische kennis van Nike, een manier om de uniformen van zijn astronauten te maken.
meestal sloot Sachs zichzelf op een bepaald moment in de adventmachine op in de studio, maar nu wordt het niet alleen uitgevoerd binnen de designwerkplaatsen, maar ook binnen de fabrieken die zich honderden kilometers verderop bevinden. een bonus in de schildertechniek van Tom Sachs is dat fouten maken algemeen bekend staat als een state-of-the-art perceptie.

Die eerste sneaker en de NIKECraft-serie zijn ontstaan ​​als het utilitaire verslag van het ruimtesoftware-programma: Mars, een bewijs van zijn obsessie met het yankee-ruimtevaartprogramma waarin de unieke rit naar Mars werd nagebootst. de eerste Koop Air Max verkoop Mars buiten zijn gemaakt via Vectran en verschillende substanties afkomstig van het onderzoek van NASA’s Jet Propulsion Laboratory. Er is geen bruikbare reden om één kleur te gebruiken voor elke kleur, daarom zijn de kleuren van de originele materialen intact bewaard. Hoewel ze als een sculptuur werkten, moeten ze zeker de werkende sneaker zijn voor de bemanning van astronauten en bouwers van het avontuur. Hoewel het veel minder bekend is, heeft de collectie bovendien de sloot bedekt, The Marsfly Jacket en The light -gewicht Tote, kleding die de NIKECraft-collectie voltooide.

Tom Sachs probeerde weg te blijven van het object van de verzamelaar dat de kopieer nike shoe Mars buiten is door gebruik te suggereren als een apparaat en dat is hoe het tweede model in het evenement van het ruimtekamp is ontstaan, een vorm van zomerkampkleuren. gemaakt aan de ruimtelijke gedachten van Sachs. Nieuwe stoffen voor een mode die de verwijzingen naar een van de schoenen behoedt die zijn ontworpen met Mark Parker, de Nike break-out en het precieze probleem Boot, multifunctionele laarzen die zijn gemaakt voor de tactische lijn van Nike.

Nike x Tom Sachs ‘moderne interactie komt met hun nieuwe project, Paradox Bullets, een video van 23 minuten met in de hoofdrol via de artiest Ed Ruscha en verteld via Werner Herzog. De Mars-werf Overshoe is een uitbreiding van het geavanceerde systeem voor NIKECraft dat zich aanpaste aan de weersaclimatie met zijn traditionele aggregaat van ruwe stoffen met het productiecontact van de kunstenaar. De buitenlucht een deel van de sneaker kan worden uitgespreid om zichzelf te beschermen tegen verschillende elementen of opgerold om zichzelf aan te passen aan omstandigheden binnenshuis, het gebruik van Dyneema, een resistente vezel gebruikt in touwen, en een buitenzool werd herontworpen voor een hogere greep in steden.

Wat begon als een aanbod namens kopie nike schoen voor Tom Sachs om een ​​versie voor hen te ontwerpen, is veranderd in NIKECraft, een gloednieuwe structuur zonder data of gesloten uiterste data waarop Tom Sachs zelf en zijn team de regio nemen die meestal wordt ingenomen door elite-atleten gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *