Gepost op

koop 11 beste Nike heren loopschoenen voor 2018 replica

De 11 beste  koop Nike schoenen hardloopschoenen voor heren in 2018
Voor de beste Nike hardloopschoenen voor heren is 2018 een jaar van vedergewicht. Op basis van meer dan 11.000 hardlopersstemmen, hebben we besloten welke Nike-schoenen de hardlopers het meest waarderen. We deden hetzelfde voor andere hardloopschoenenmakers en net als deze lijst kiezen hardlopers meestal voor een combinatie van training, trails, up tempo en race-schoenen. Voor alle anderen is het gemiddelde gewicht van het geselecteerde model (maat 9 voor mannen) slechts 10 gram. Voor  koop Nike schoenen is het gemiddelde slechts 8,8 gram. Dit vertelt twee dingen: Nike weet hoe hij lichte hardloopschoenen moet maken en hardlopers willen het gewicht van hun voeten niet zo veel mogelijk afwegen. Lees alsjeblieft de volledige lijst met ponsen van Nike-modellen verder dan het gewicht.

Vaporflys is ongetwijfeld de beste Nike hardloopschoen voor mannen van ambitieuze marathonspelers zonder budgetbeperkingen. 4% van de modelnaam geeft de bewering van  kopie nike schoen weer dat de geavanceerde ZoomX-vorm van Saul en de hoge energieretour van de koolstofstuwstofplaat 4% sneller lopen met dezelfde hoeveelheid energie. Een grote verrassing is dat veel hardlopers hun claim hebben bevestigd door middel van raceprestaties. 4% hoort misschien niet zoveel, maar als je op het punt staat om de muur van 3: 00: 00 te overwinnen, is 4% het verschil tussen marathontempo en halve marathontempo. Stel je voor dat je een PR van de halve marathon uitvoert, je kunt snel dezelfde afstand in hetzelfde tempo uitvoeren. Dit type verbetering vereist een lange rit over meerdere maanden of jaren, een zware oefening of een redelijke betaling aan een schoenenwinkel die een Vaporfly voorraad van 4% kan aanhouden.

De echte trainingsschoenen van  koop Nike schoenen – de legendarische Pegasus, de luxe Vomero en de ondersteunende structuur – worden geconfronteerd met een aantal jonge startups. LunarGlide 9 is een jonge broer in de taille van de structuur, maar de twee schoenen hebben verschillende profielen en kunnen naast elkaar bestaan. LunarGlide streeft naar matige stabiliteit van lichtgewicht flexibele schoenen. Lunarlon’s zool biedt een prachtige balans tussen zachte kussens en veerkrachtige en gevoelige rit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *