Gepost op

Koop naaien met de steken Balenciaga Color sneakers in de lente van 2019

De Nike LeBron XVI kopen behoudt zijn verkiezing van verschillende kleuren, ongeacht of deze in de laatste versie van het jaar is uitgebracht, de lage versie die simpelweg toegankelijk was, maar ook in de versie die “Watch” heet tijdens de Nike marketingcampagne met de gelijke naam. Een Nike LeBron XVI horloge dat aankomt op zaterdag op Basket4Ballers, de boetiek gespecialiseerd in basketbal, in een kleuring “Bo-instructeur” of “Medicijnbal”. het is net zoveel als u om de naam te kiezen die u kiest!

laatste jaar werd de kopieer Nike LeBron in verschillende variaties geweigerd op een bepaald moment in de campagne die bekend staat als “Nike LeBron Watch”. Een hernieuwde campagne dit jaar voor de Nike LeBron XVI, en toch weer trots op gokspecialisten Frankenstein. Een actie uitgebracht door Nike, met als doel de moderne LeBron James signature basketbalschoen te mixen, met emblematische modes van het Swoosh-logo, of het nu de Air Max 1, de Air Max 95 of de ACG Mowabb is. enkele variaties die je dreigde te ontdekken op Basket4Ballers, zoals de Nike LeBron XVI Watch “Superbron” geïnspireerd door de LeBron III, of misschien nog meer, de Nike LeBron XVI Low “Atmos” ter ere van de samenwerking tussen Nike en de winkel in het oosten Atmos.

Nike LeBron XVI Watch “Bo teacher”: de Nike Air instructor III verfraaid voor parket!
En Nike verbergt daar niet langer, omdat het embleem dit keer met gedachte wordt geketend, de Nike-instructeur III gelanceerd in 1988. een afstandsinstructeur wiens primaire ambassadeur, de zeer beroemde Bo Jackson. En als je niet begrijpt wie het ver is, nou dat is een Amerikaanse atleet die veel sporten beoefende samen met twee in overheersende competities, namelijk de NFL (Amerikaans voetbal) en MLB (honkbal).

Een goedkope kopie Nike Air trainer III die iedereen herinnert en in een kleuring geïnspireerd door de “medicinale drug Ball”, die heel vaak wordt gebruikt in het onderwijs zoals Amerikaans voetbal, maar ook basketbal. Een Nike Air teacher III die net als zijn vorige versies een basketbal is geworden die zich toelegt op een multisportpraktijk, met als gevolg dat hij perfect vasthoudt aan zijn muze Bo Jackson. Een mand die ook werd gevonden en voor de kleine anekdote, op de tenen van de man of vrouw Mookie in Spike Lee’s film “Do The right component”. Een Nike Air trainer III “medicijnbal” gekenmerkt door zijn witte steel, leger en bruine info, maar in het bijzonder met behulp van zijn kras op de voorkant van de voet.

informatie die in de buurt komt op de Nike LeBron XVI-variëteit 23. De top behoudt zijn Battleknit 2.zero, wat niet altijd het geval is, en wordt gevolgd door op leer gebaseerde inzetstukken, maar ook plastic om de mensen van de Nike Air teacher III. De riem van de laatste is ook aanwezig in deze Nike LeBron XVI Watch “Bo-instructeur”. De inscriptie “Nike Air” maakt de hiel compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *