Gepost op

kopen Nike Hyperdunk X nieuwe 2018 replica online

Tien jaar zijn verstreken sinds  kopieer Nike Hyperdunk X de legendarische basketbalprestatie Nike Hyperdunk uitbracht. Aan het einde van het seizoen zijn basketbalschoenen teruggekeerd om zich voor te bereiden op de volgende. Het heet Nike Hyperdunk X, maar is sinds de laatste iteratie veranderd. Het wordt aanbevolen dat u de volgende regels leest voor meer informatie.

Voor degenen die de laatste ronde van het veelzijdige frame van het merk met Swoosh zouden moeten zijn, zal het Amerikaanse bedrijf zijn dempingseigenschappen opnieuw veranderen.  kopieer Nike Hyperdunk X , opgericht in 2008 met Lunarlon, heeft het kussen herhaaldelijk veranderd met nieuwe versies van Zoom en React. Dit jaar combineert de Nike Hyperdunk X twee zoomzakken die zichtbaar zijn onder de zool in de vorm van een raam, één aan de voorkant van de voet en de andere in de hiel. Zoom, zoals je je kunt herinneren, op explosief spelersgeluk, om terug te keren naar energie en daarmee naar de dynamiek!

 Nike replica kopen Over het algemeen zie je in één oogopslag dat deze Nike Hyperdunk X is geïnspireerd op veel eerdere modellen. Hoewel het een as is die erg hoog opstaat met de tong, zijn er natuurlijke sneden en meer bewegingsvrijheid in de hiel, terwijl deze comfortabel aanvoelt.

De twee populairste elementen van Nike Hyper Dunk, die de twee materialen mesh en neopreen combineren om helderheid en ademend vermogen te verkrijgen. Met hiel verstevigde bovenkant door lederen juk en tweede bevestiging aan de teen. Met half-pantoffels aan de binnenkant vergemakkelijken basketbalschoenen de aanpassing van de voetvorm en bieden meer comfort en ondersteuning.

De schoenveter is rond het been gewikkeld en heeft een bredere lus om te voorkomen dat de voet overloopt om de beweging van de voet te versnellen, zoals het plastic gedeelte aan de buitenkant van de voet. De voorbijganger is opnieuw gekomen in de vorm van een functie waarmee u op dit moment vertrouwd bent, een functie die nadruk legt op houvast, een gevoel van veiligheid, een vorm van flywire-kabel die voorkomt dat uw voeten tijdens verschillende bochten in uw voeten glijden.

De onderkant van deze  kopieer Nike Hyperdunk X eindigt in een golvende zool met een paar Nike met kleine flappen aan de buitenkant. Crossover wordt gebruikt om de stabiliteit van het schoeisel, de instappers of de schoenen te verbeteren. De stabiliteit werd verbeterd door een lage tussenzool.

 replica Nike Hyperdunk X  zou geen Flyknit-versie moeten bieden, maar het heeft al een lage versie waarin je kunt genieten van verschillende voorkeuren en kleuren. Basketbalschoenen die je nu kunt vinden in een basketbalwinkel, Basket 4 Ballers! Merk ook op dat andere kleuren van de lage en hoge versies in de komende weken zullen worden weergegeven.

Oorsprong van replica Nike Hyperdunk X  was populair bij Kobe Bryant!
In 2008 kondigt Nike een volledig nieuw en innovatief silhouet aan, ontworpen door vader Eric Avar van Foamposite, een van de belangrijkste hoofdstukken van de merklegende van Swoosh. Kobe was een paar jaar geleden een Nike-speler, maar hij zal de ambassadeur zijn van het nieuwe ‘Hyperdunk’-paar van het merk.

Paar dat een nieuw aandeel bracht, want voor het eerst werden de Lunarlon-technologie (een nieuw schuimmateriaal voor dynamisch schuimen) en Flywire (een handvat geaccentueerd door “kabels” die beide benen omhulden) geïntegreerd. Twee nieuwe modellen waarmee deze Nike Hyper Dunk een milde kaart kan spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *