Gepost op

kopen Nike LeBron XVI 2018 replica online

Slechts een paar dagen om NBA te hervatten! LeBron James in het oog op een op de vloer van het Staples Center als een speler van de Lakers, als je zeker bent enthousiast is, nam hij de gelegenheid om de weg vrij te maken door te rusten zijn nieuwe basketbalschoenen,  replica Nike LeBron XVI dit 29 september (zaterdag) zal plaatsvinden en u voorgestelde 16-de handtekening om een ​​beetje meer detail in ons artikel ontdekken om 9 uur van Basket4Ballers!


Nieuwe functies van  replica Nike LeBron XVI 
De samenwerking tussen LeBron James en ontwerper Jason Petrie is al enkele jaren aan de gang. Daarom is het logisch om verantwoordelijk te zijn voor de ontwikkeling van deze nieuwe iteratie. Net als de vorige versie, schoenen gewijd aan basketbal, die het aandeel van no-tea en nieuwe technologie tot stand moeten brengen.

Als de LeBron XV een nieuwe bovenlaag in Battleknit heeft verstrekt, zal Nike LeBron XVI evolutie te bevorderen door middel van een versie 2.0 van deze innovatieve vamp. Aangezien Battleknit 2.0 is gestructureerd, heeft Knit de weerstand om de kracht te onderdrukken die LeBron op zijn gebied heeft gedemonstreerd. Een elegante afwerking gebreid met prestaties en stijl samen, een extra laag stof ingebed voor een betere laterale ondersteuning.

 kopieer Nike LeBron XVI team is geniaal, dat is gewijd aan het “breien, maar ik Die woorden heb lichtvaardig gebruiken niet. Dit is de wiskunde van de kunstenaar die een nieuw soort breien gedaan om de voet effectief tegemoet te komen, werd geselecteerd effectief verminderen van de overbodige laag om dingen te vertragen -. Jason Petrie

Er is een nieuwe machine gemaakt om deze BattleKnit 2.0 te bouwen. Deze machine suggereert dat deze technologie in de toekomst in andere paren zal worden geïnstalleerd.

Nike LeBron XVI heeft de cut van dit jaar kleiner gemaakt, waardoor bewegingsvrijheid en uitvoeringssnelheid zijn verbeterd. Ensemble zorgt voor een beter gevoel op de grond!

In antwoord op een verzoek van James recht, heeft nog steeds de lichtste van het paar, is het de wens om maximale ondersteuning te bieden zodat het snel en veilig met meer van de NBA kan bewegen.

“Je wilt eerst te doen was om de hoogte van het basketbal ik sneller, dynamischer, wilde een betere korte-feel te verminderen” – LeBron James

Aanvullende geïntegreerde leren van de tong, die is geplaatst bovenop het paar voorbijgangers. Door te praten met voorbijgangers,  kopieer Nike LeBron XVI  Er zijn twee rijen van loops, door het selecteren van een van de uitgebreide selectie dan of meer flexibele ondersteuning, kunt u de optimale instellingen te kiezen!

Het kussen dat LeBron vorig jaar heeft geprezen, is hetzelfde als Max Zoom in volledige lengte, maar het is een meer verfijnde versie. De middenlaag is aan de voorkant van de voet verwijderd, vooral om het lage niveau van deze nieuwe Nike LeBron XVI te evenaren. Met een seizoenszool voor perfecte grip, zijn we dit jaar uitgerust met stabilisatoren die zich veiliger voelen met bewegingen, ontvangsten en lay-ups. Een stabilisator is vorig jaar toegevoegd aan de PE-versie van LeBron XV!

“LeBron waardeerde het kussen van vorig jaar, we hielden het en we concentreerden ons op het voltooien ervan.” – Jason Petrie

 kopieer Nike LeBron XVI  “Fresh Bread”, coole en krachtige kleur!
Nike LeBron XVI heeft een kleur die de dominante zwarte en rode van detail om de contrast brengen “vers brood (vers brood)”. Haar handtekening en de kroon op de tong, die u onder de zool van Dunkman figuur, een ingebouwde koning van verschillende logo’s, basketbalschoenen Assassin, die uiteindelijk een knipoog naar de hiel van de leeuw, die de twee rode ogen In de East Conference Final van 2012 zullen we nummer 23 zien in Miami Heat en Boston Celtics ‘game 6!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *