Gepost op

kopen nike PG 2.5 schoen 2018 kopie

Dit jaar heeft de handtekening van Paul Georges de originele kleur. Beide versies, de nieuwe kleur Fortnite en bewaking vanuit de ruimte, in het bijzonder (nieuw 12 minuten van de 26, de aandacht go), met inbegrip van de versie van de ongelooflijke ps, is geïnspireerd door de video game. En voor deze nieuwe kleur “Pendleton” zal  replica Nike PG 2.5 het sign inveranderen en respect tonen voor Amerikanen. Op donderdag 20 december werd een 9-jarig stel beschikbaar in de on-linewinkel van 4 basketballbasketbalspelers!
 replica Nike PG 2.5  “Pendleton”: combineer met de Thunder city-versie van bliksem!
begin november herinner ik me dat de nieuwe NBA x   Nike replica kopen town version-collectie werd uitgebracht. Een badpak geïnspireerd op een monument, een beroemdheid of een stadsspecifiek verhaal van elke franchise. Dit seizoen kreeg de franchise van Russell Westbrook / Paul George Duo inspiratie van Amerikanen!

Ontwerp en borstbeeld van de inscriptie van het T-blouse “OKC is” mooi turquoise kleur, traditionele Indiaanse traditie, is wat bleek de 11-jarig bestaan ​​van de komst van de herziene versie van de kralen te symboliseren. Een kostuum met recht op detail als symbool voor de shorts van een schildpad. Het lichaam trekt je voeten naar de grond en de benen zijn de vier delen van de medicijnring.

Dit is  kopieer Nike PG 2.5  “Pendleton” Paul George verscheen. Een deel van Indiaans borduurpatroon en turquoise basis. Hælkorset werd geleend van de volgende jerseyen en Thunder van de NBA × Nike Stad version gezien in shorts kleren. In vergelijking met de bovenstaande borduurartikelen, zijn ze gemaakt van luxe Pendleton-wol. Naam lijkt je dyktigste te suggereren Ja, je zult begrijpen dat de samenwerking die boek van Nike PG 2.5 “Pendleton” verbergt.

Het is niet de eerste keer dat kopieer Nike PG 2.5 samenwerkt met het merk Pendleton. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van wollen kleding, opgericht in 1863. Pendleton · Wool · generators hervatte de productie van Indiase dekens in de vroege jaren 1900.


Trots verhoogt de kleur, de native American kleding (shirts, polo, sweat shirts, vesten) consistent with jaar, en geeft de afstand tot het nieuwe ontwerp voorstellen. Daarom voelde Nike opnieuw Pendleton verzamelen voor het Indiaanse culturele erfgoed van  koop Nike PG 2.5 .
Nou, het is effectief in sommige jaren, zal het de samenwerking op te schorten, is het mogelijk om het merk iconische model van een deel van de  koop Nike PG 2.5  (vooral NIKEiD) beleven en tussen de Pendleton wolvezels zoetwaren professioneel bedrijf Het is!

De eerste is te spelen Monopoly kleur (aangekomen bij Paul George tegen de Nuggets in de eerste van 24 november, 2008), en, in uw winkelmandje 4 Twink PG Nike 2.5 20 op het second van de maand “Pendleton” (donderdag) Je kunt het vinden voor je plezier!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *