Gepost op

kopie nike shoe online 2019 replica verkoop

zonder het hoogwaardige werk en van Tinker Hatfield, een van ‘s werelds grootste beroemde ontwerpers, wat zal er gebeuren met het merk Nike en Jordan? Swoosh-logo en Jumpman, een naaister die een revolutie teweegbracht in naam van elke sportactiviteiten basketbalwereld naast basketbal-specifieke schoenen! zodat je de grote creativiteit van Tinker Hatfield kunt vieren, hebben   kopie nike schoen en Air Jordan een nieuwe collectie aangekondigd die bekend staat als “Air Jordan x Nike icon” op weg naar Basket vier Ballers deze week!

Het Air Jordan-model heeft de kleur van verschillende iconische  Koop Air Max verkoop   die zijn ontworpen met behulp van Tinker Hatfield.
Als we ons blijven herinneren dat Tinker Hatfield Michael Jordan is, die enkele handtekeningen van nummer 23 ontwierp, ondanks het feit dat men echter over het hoofd ziet dat veel mythische modellen van het merk Swoosh zijn stempel hebben, vindt plaats. Er zijn dus vier niet-modieuse paren van Air Jordan in een poging om lager in de schaduw te komen gestimuleerd via enkele OG-kleurenschema’s van het maximale populaire Nike-paar van de modeontwerper!

Het werd gemaakt met “Tinker Infrared” cross training van Air Jordan 6!
de eerste die het topje van die container begrijpt, is Air Jordan VI geleend voor die gelegenheid. Ontworpen met behulp van Tinker, de schaduw van het schoeisel gedragen door de prachtige Bo Jackson. Amerikaanse hoofdklasse Baseball, Amerikaanse atleet die veel sporten beoefende, samen met NFL (Amerikaans voetbal) en MLB (honkbal).

een paar met de naam Nike Air instructor SC 2, dat is een schoen die voornamelijk gebaseerd is op hetzelfde principe als de progressieve lucht trainer 1 in 1987, zal een “multi-sport activiteiten” georiënteerd paar zijn. Een bel ziet eruit als een hiel, terwijl een leraar een beroemde riem op de voorkant van de voet plaatst, zelfs als instructeur SC 2 wordt vergeleken met zijn oudere zus.

Als Bau Jackson onberispelijk in deze filosofie van dit paar past en met veel advertenties in het gezicht van dit model veranderde, belette dit Michael Jordan niet om het te claimen.

kleurmanier Paar Wit / Infrarood / leger dat we ons nog steeds herinneren, nu op maat gemaakt voor deze Air Jordan VI “Tinker Infrared”. De witte basis, legertussenvoegen, samen met “Heel Tab” en lacelock, en tong en Jumpman flip crimson. Air Jordan VI “Tinker Infrared” arriveerde deze zaterdag bij Basket 4 Ballers!

dingen zoals Koop Nike Air trainer 1 voor Air Jordan III
een andere Air Jordan die verschijnt, is van richting Air Jordan III, het is mijlenver niets anders dan de primaire basketbalschoen van de Air Jordan-collectie, bedacht door de modeontwerper. een paar gelanceerd in 1988 met het bekende “Elephant Print” -voorbeeld geassocieerd met “Nike Air teacher 1 Chlorophyll”. De laatste, die in 1987 verscheen, is niet veel minder dan een techniek om het gedoe herkend door Tinker Hatfield tijdens zijn reis op tal van sportscholen. er is geen echte basketbal “Multisport”!

in ieder geval heeft Tinker Hatfield ontdekt dat veel atleten hun schoeisel hebben aangepast aan hun vakgebied en een model hebben gemaakt dat kan worden gebruikt voor veel sportactiviteiten en oppervlakken. Een luchtkussen waarvan de dikte wordt bepaald als veelzijdig en een paar intelligent ontworpen met een riem aan de voorkant van de voet voor extra hulp. op deze manier, de bekende tennis deelnemer John McEnroe liep de jas met “symbolische kleur”, “Chlorofyl”, die ook werd aangemoedigd door gebruik te maken van de kleuring van het systeem waargenomen in de gymnasium.

“De armaturen in de hal hadden zwarte, witte en onervaren details.Alle kleuren van Nike Air instructeur 1 zijn geboren uit deze factoren.” – Tinker Hatfield.

De schaduw zichtbaar op deze Air Jordan III “Air trainer 1”. een grijze basis met olifanten printstijlen in zwart en onervaren info! Gepland voor begin november op de Basket 4Ballers online shop van de Air Jordan III Air trainer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *